5 Auto svindel du absolut må undgå!

Folk hader Bilforhandlere. Selvfølgelig, der er altid nice guys, men mange Bilforhandlere nødt bare til at snyde sig vej til overskud. Her er de top 5 auto svindel, som du absolut må undgå, eller risikere at betale alt for meget for din bil.

Fidus 1: Yo-Yo finansiering fidus

Forhandleren sælger dig en bil og gør det muligt at tage den hjem straks. Du finansiere din bil gennem forhandleren, men et par dage senere, forhandleren ringer og fortæller dig, at din finansiering er faldet. Du er derefter bedt om at oprette nye finansiering gennem forhandler, på et meget højere omkostninger for dig, og en meget højere overskud til dem. Undgå det for enhver pris! Hvis du har dårlig kredit, ikke finansiere på forhandleren. Arrangere din egen finansiering. Hvis du finansiere gennem forhandleren, aldrig køre off din bil straks. Du skal vente mindst 24 timer før du tager din nye bil, så sørg for, at finansieringen er fuldført. Dette giver forhandleren ingen måde at spille fidus på dig.

Fidus 2: Vinduet ætsning gebyr

Dette er en af de mest latterlige men fælles svindel, jeg har hørt fra. Dybest set etch forhandler tilbuddene til vinduet din VIN-nummer i vinduet af din bil for dig, til en pris, der spænder fra $300 til $1000. Nogle mennesker har forsøgt at snakke ned i pris, og de lykkes ofte, men giveren får stadig et par hundrede slukket du. Den nemmeste måde at løse dette problem? Bare købe en gør det selv vindue ætsning kit på enhver anstændig auto dele butik. Det koster kun $20.

Fidus 3: Forhandler forberedelse gebyr

Dealeren debiterer dig en forberedelse gebyr for at forberede din bil. Nogle charge ofte en oprørende $500 eller mere bare for at skrælle den plastik beskyttelse på bilen, prøvekøre bilen og sætte i sikringer. De fleste MSRP klistermærker angiver, at disse omkostninger allerede har været omfattet af fabrikanten. I virkeligheden, nogle Bilforhandlere udskrive permanent det på købers ordre til at gøre det synes obligatorisk, men en måde du kan få det fjernet er ved at fortælle forhandleren til at tilføje en kredit (i det samme beløb som forhandler forberedelse gebyr) på den næste linje. Hvis de nægter at gøre dette, skal du blot gå ud af forhandleraftalen.

Fidus 4: På marked justering gebyr

I denne fidus fortæller dealeren du at din bil er en virkelig populær køretøj, og så for at sælge dig køretøjet de nødt til at tilføje “Marked justering gebyrer” på flere tusind dollars. Dette beløb er normalt angivet på en orange klistermærke ved siden af producentens MSRP sticker. En bil kan være populære, men hvis det er på lager, er det ikke værd at betale ekstra for det. Mange købere, især trade-in købere, har været snydt før. De fokuserer kun på hvad de får for deres gamle bil, og så kan de ikke se det store billede. De kan få et ekstra par tusinde til deres bil, men de kan ikke mærke at de er opkrævet et langt større marked justering gebyr. Forhandleren sælger bilen, får trade-in og gør en ekstra fra køberen. Aldrig betale mere end producentens MSRP.

Fidus 5: Den udvidede garanti fidus

Udvidet garanti fidus er temmelig gammel, men det er stadig i brug. Og mange mennesker stadig falder for det. Dybest set, når du tager et lån på din bil, vil dealeren siger, at du nødt til at købe en udvidet garanti, fordi banken kræver det for lånet. Undgå denne fidus er meget enkel faktisk. Fortælle forhandleren til at nedskrive i sort og hvid, at den udvidede garanti kræves til lånet, og de vil sandsynligvis finde nogle undskyldning for at fjerne den udvidede garanti. Hvis de nægter at gøre det, så bedes du køb ikke fra at forhandleraftalen. Faktisk, den udvidede garanti er en stor ting at have, men ikke nogensinde få det fra forhandleren. Du kan få langt bedre tilbud andre steder, især online. Ikke får flået af Bilforhandlere!

Leave a Comment

Your email address will not be published.