Artikel Submission-din første Viral markedsføring værktøj

En af de vigtigste aspekter for at have succes online er at bruge din begrænset markedsføring og tid ressourcer på den mest effektive måde. Med andre ord, du har brug at få så meget afkast af din investering, som du kan ved at bruge den mindste mængde af ressourcer (som kunne være monetære eller tidsrelaterede). For internetmarkedsføring, der er en glimrende strategi, der besvarer alle krav fra oven – det kaldes viral markedsføring.

Via viral marketing du iværksætte en handling og derefter gøre det muligt at udbrede, meget ligesom vand bølger ville gøre i en dam, hvis du kastede en sten i vandet. Hele konceptet bruger “word of mouth” idé, men er annoncer, hastighed og effektivitet af virtuelle kommunikation.

På internettet, kan en viral marketing kampagne bringe dit websted en enorm mængde af trafik til en initialinvestering, der er næsten ubetydelig.

En af de mest vigtig, effektiv og nem at bruge værktøjer i viral markedsføring er processen med at indsende artikler til mapper – Lad os få et kig på hvordan det virker og hvorfor det er så effektiv i Internet Marketing.

Hvordan virker det?

Processen er enkel, og du behøver ikke nogen programmering færdigheder til at indlede en viral marketing kampagne. Blot skrive en høj kvalitet artiklen, eller Kommissionen en anden til at gøre det for dig. Vælg et emne, der er relateret til dit websted, men sørg for, at det løser problemer, der er af almen interesse i målgruppen.

For eksempel, hvis du ejer et websted på hundetræning eller hund produkter, kan du skrive en mere generel artikel om dette emne, som der har en bedre chance for at sprede rundt. Tilføje en “ressource box” i slutningen af artiklen, skrive om dig selv i den 3rd person og beskrive din hjemmeside.

Sørg også for at føje mindst én aktiv link i din ressource box – Bemærk, at nogle mapper kræver du at placere HTML kode med dine links for at gøre dem aktive. Her er hvad koden linket skal se ud:

Navn på websted

Naturligvis erstatte URL-adressen og beskrivelsen af stedet passer til dine behov. Din artikel er god til at gå og nu er det tid til at indsende det til flere mapper, for øget effektivitet. Sørg for at vælge den relevante kategori hvor webstedet vises. Det hjælper også, hvis du kan finde nogle niche-specifikke artiklen mapper. Nogle store ressourcer til at indsende dine artikler til er:

Kom tilbage til hund uddannelse site eksemplet fra oven, kan du kigge efter specifikke, pet-ressource orienteret mapper. Effektiviteten af indsendelse til specialiserede biblioteker er meget højere end generelle indhold biblioteker, men der er også færre af dem og det er svært at finde mere end en flok af virkelig gode. En stor pet beslægtet ressource til at indsende artikler er:

Hvis du allerede indsende artikler, men du er på udkig efter en lettere og hurtigere metode, kan du prøve en automatisk artikel submitter. Det vil sende din artikel til over 30 biblioteker i en halv time. For at se en video om hvordan du gør dette, gå til:

Leave a Comment

Your email address will not be published.