Farvet glaskunst auktioner

Jeg har fundet nogle virkelig smukke stykker af kunstneriske Glasmosaik på kunst auktioner. Regionsudvalget gudstjeneste i min kirke, bad mig om at finde nogle kirke vinduet glasmosaik, da jeg gik til en kunstauktion sidste efterår. Jeg fandt en glimrende stykke for dem, der var indrammet og 73 “X 38,5”. Menigheden elskede det.

Jeg fandt nogle vidunderlige glasmosaikker ved en kunstauktion for en klient, der forsøgte at fuldføre sit nye køkken. De tre vinduer jeg vandt var helt rigtigt for ham. Farvet glas havde en viktoriansk stjerne design i blå nuancer. Grænserne var alle skrå og stykket var hånd skære og loddet.

Moderne Glasmosaik windows kommer sommetider klemt mellem to stykker af hærdet glas til at beskytte dem for års brug. Vinduerne jeg købte på art auktion blev indrammet i vinyl. Hver af de blyindfattede ruder var 30 “X 30”.

Farvet glas kunst auktioner omfatte altid lampeskærme. Jeg gik igennem en periode af tid hvor jeg købt hver farvet glas lampeskærm jeg ville finde på en kunstauktion. Jeg er lidt mere kræsne, nu. Jeg fandt en farvet glas lampeskærm ikke længe siden at jeg har købt til min mor.

Min mor renoveret lige sit soveværelse i grøn og lilla. De farvede glas lampeskærm, som jeg fandt for hende kun havde variationer af disse to farver løber igennem. Det var perfekt for hende og hun har virkelig kunne lide det når jeg gav det til hende.

Jeg havde et opkald fra en klient i sidste uge, bad mig om at finde et stykke farvet glas til at hænge i et panoramavindue. Hun havde altid et gardin, der hænger over dette vindue, så jeg havde problemer med picturing hvad det lignede. Jeg standsede ved hendes hus og snakkede med hende, før jeg gik til en kunstauktion, således at jeg kunne få bedre ide om, hvad ville glæde hende.

Jeg talte med denne klient i et stykke tid og fandt ud af at hun plejede at vokse roses konkurrencedygtige, men at siden sin gigt havde fået værre, hun var ikke længere kunne have. Hun havde et gardin, der hænger over dette vindue, så at hun ikke ville have til at se på sin nøgne baggård. Jeg vidste straks præcis, hvilken slags farvet glas kunst stykke hun havde brug for.

Kunstauktion var en masse sjov og jeg fandt en stor oval glasmosaikker brik til at hænge over vinduet billede for min klient. Det var næsten tre fod høje og lige under to fod bred. De røde roser udført i farvet glas var bare fantastisk. Hun var så glad, når de farvede glas blev leveret; hun takkede mig med kaffe og bagels.

Hun hyrede mig igen for at finde et særligt stykke til hendes soveværelsesvindue. Hun kunne godt lide tanken om at erstatte gardiner i sit hjem med farvet glas stykker af kunst, at jeg kunne finde til hende på kunst auktioner. Jeg kiggede på den måde hendes soveværelse var indrettet tager særlig notits af de farver hun plejede.

Jeg fandt en fantastisk glasmosaikker stykke for hende på kunstauktion af en påfugl med lavendel i baggrunden. Det passer rigtig godt med hendes eksisterende udsmykning. Hun lejede min søn til at hænge denne stykke for hende. Hun var tilfreds med hans arbejde og har lovet ham fremtidige job, der kræver mere styrke end hun besidder.

Jeg blev spurgt af en af mine venner til at finde et særligt stykke af Glasmosaik til hans kontor. Jeg gik til tre kunst auktioner, før jeg kunne finde noget, der føltes rigtigt. Hans smag og møbler køre retning af mere moderne end de fleste stykker af farvet glas repræsenterer normalt.

Den tredje kunstauktion jeg deltog i havde et moderne stykke af farvet glaskunst, der afbildet et vartegn i Anchorage, Alaska. Jeg vidste det ikke dengang, men min ven havde familie i Alaska og var faktisk bekendt med denne skelsættende. Jeg købte den, fordi jeg kan lide stilen og farve, men det viste sig for at være et endnu bedre valg på grund af sit emne.

Leave a Comment

Your email address will not be published.