Hvordan til at sende din første auktion på eBay

Det er meget let og enkelt at komme i gang udstationering din første auktion på eBay. Denne artikel vil dække de trin, du skal følge for at få din første auktion.

Den første ting du skal gøre er sat op dit eBay Sælger konto. Hvis du har allerede købt ting på eBay i fortiden, har allerede du en konto. Blot logge ind og klikke på “Sælg” på værktøjslinjen øverst på siden og klik derefter på “Opret en sælgers konto”.

Hvis du har aldrig købt eller solgt på eBay, skal du oprette en ny konto. Først skal du klikke på linket “Registrer” under værktøjslinjen, og klik derefter “Sælge” og “Oprette en sælgerkonto”. Derfra vil eBay hjemmeside guide dig gennem processen med at få sat op. Af sikkerhedsmæssige årsager, kan dette indebære, herunder at give dit kort og bankoplysninger.

Du kan tilmelde din eBay konto her: eBay.com

Nu, du er registreret, skal du beslutte, hvad du ønsker at sælge. Det er egentlig ligegyldigt, hvad du sælger, dette er din chance for at få våde fødder. Tjek din garage og kvist, er jeg sikker på du kan finde noget, du ikke er knyttet til og noget interessant. Små genstande som bøger og cd’er er gode for din første gang.

Når du har din vare plukket ud, kan du indsende det. Klik på bare “Sælge” og du er på din vej. Den første ting du skal gøre er, vælge den bedste kategori for din vare. eBay gør det nemt, du skal bare skrive i din vare, og eBay foreslår den bedste kategori for dig. Det er normalt bedst at bare gå med kategorien at eBay kommer op med.

Det næste skridt er at skrive titel og beskrivelse for din vare. Ønskede at Sørg for at medtage alle søgeord, som folk kan bruge når du søger for dit element i titlen. Omfatte alle resten af oplysningerne i beskrivelsen.

Nu skal du indstiller din start pris. For at trække folk til at byde på din auktion, sat en startpris på $0,01. Må ikke bekymre dig, fordi elementer næsten aldrig ende som sådan en lav pris. Næste Indstil varigheden af auktionen. Du har valg af 3, 5, 7 og 10 dage. Dette er virkelig op til dig, jo længere auktion mere bud du er tilbøjelige til at få. Tilføje et billede til din auktion, fordi elementer med billeder altid sælge for mere.

Stor, nu er du klar til at vælge betalingsformerne, du vil acceptere, og hvor du vil bogføre til. Jeg ville bare gå med PayPal for nu og begrænse dig selv til det land, du befinder dig i. Klik bare på “Send”-knappen og du er gennemstegt!

Nu kan du bare læne dig tilbage og lad eBay arbejde er det magi. Potentielle købere søger efter dit emne og indsende bud på det. Nogle tilbudsgivere kan e-maile dig med forskellige spørgsmål om dit emne. Bare gør dit bedste for at besvare spørgsmålene, som hurtigt og grundigt som muligt.

Fortvivl ikke hvis din vare ikke sælger første gang. Den store ting om eBay, er, at hvis din vare ikke sælger første gang, du kan liste sig igen for gratis!

Når auktionen lukker, og du har en vindende tilbudsgiver, sig eBay tager af alt arbejdet. eBay vil sende e-mails køber vejlede dem gennem processen med at sende dig betaling for varen du er sælger. Bare sørg for du har pengene i hånden inden du sender varen.

eBay foretrækker, at du bruger PayPal til at sende og modtage dine betalinger. PayPal er meget sikkert og trygt, og du vil få dine penge øjeblikkeligt, så det er en god ide at bruge dem. Det er også gratis at oprette en konto hos PayPal.

Du kan oprette din gratis PayPal konto her: PayPal.com

Så snart du har modtaget betaling, alt hvad du har tilbage for at gøre er pack op varen og sende det til din køber. Hvis ikke du er sikker på, den bedste måde at få dette gjort, tage bare din vare til dit lokale posthus og kan de hjælpe dig. Brug køberne adresse fra bekræftelse email at eBay sendt dig og skrive det på pakken. Det er det, du har foretaget din første succesfulde salg på eBay!

Leave a Comment

Your email address will not be published.