I SUCCES SPROG, SVIGT BETYDER, AT DU ER DER NÆSTEN!

I SUCCES SPROG, SVIGT BETYDER, AT DU ER DER NÆSTEN!

Jeg må indrømme titlen på mit afsnit i denne uge er fremragende! Vi ved alle, som vi gør fremskridt hen imod vores personlige mål, drømme og forhåbninger, som vi ikke vil gentagne gange, og derefter pludselig vi nå vores ultimative resultat og nå vores hvorfor i livet! Som jeg min historie side (), er”hver fiasko et skridt på vejen til succes, som igen vil blive en meget lang og dejlig sten gangbro ind i slottet af dine drømme!” Du skal virkelig internalisere behovet for at fejle i livet.

De fleste mennesker ikke mere i alderen 16-25 og så de ikke ikke nogensinde igen i liv, hvilket betyder, at de aldrig LYKKES! Du kan se, i en alder 25 flertallet af mennesker mister deres steam og beslutter sig for at leve et liv i stedet for at designe en livsstil for dem selv og deres familier. Jeg er meget stolt over at sige, at jeg har ikke mange gange i mit liv. Spørg bare mine forældre, de vil fortælle dig… “men John du gik på college bare få et JOB!” Som iværksættere ved vi alle, at vi aldrig har arbejdspladser, fordi uanset hvad vi gør er vores liv-print på det, som udgør vores potentiale. Følgende er en liste over mennesker, vi alle ved, der mislykkedes inden det lykkedes. Jeg kan ikke understrege nok, at du skal fortsætte med at prøve igen og igen, indtil du lykkes og indse, at, som jeg har sagt før, “hver fiasko er et skridt på vejen til succes, som igen vil blive en meget lang og dejlig sten gangbro ind i slottet af dine drømme!”

FEJL… MEN IKKE HELT

–Efter Fred Astaire første skærm test, kan ikke en 1933 notat fra MGM test direktør sagde, “fungere. Lidt skaldet. Kan danse lidt.” Astaire holdt dette notat over pejsen i sin Beverly Hills hjem.

–A relativt mislykkede marketingmedarbejder restaurant udstyr, han ikke sælge sin første hamburger indtil alder 52. På et tidspunkt hvor mange folk forberede pensionering, indbygget Ray Kroc McDonalds fra en håndfuld af hamburger står i verdens største fødekæde.

–Når sin ældre bror blev dræbt under anden verdenskrig, han først trak sig tilbage til en shell. Derefter begyndte han at lytte til radioen for at lette sin smerte. Snart var han drømmer om hosting sit eget radioprogram. Det førte Dick Clark at starte amerikanske musiktribune.

–Walt Disney blev fyret af en avis for mangler ideer. Han gik også konkurs flere gange før han byggede Disneyland.

Det spørgsmål, jeg har for dig nu er, “Er du klar over, hvordan du skal være stolt af dine fejl, fordi de virkelig succes?” Mange af mine workshop deltagere har hørt mig sige “.. .experience er hvad du får, når du ikke får, hvad du ønsker.” Jeg foreslår at printe det ud og sætte det på dit skrivebord, hvor du kan læse denne artikel hver dag og minde dig selv om Fred Astaire, Ray Kroc, Dick Clark, og Walt Disney og sige til dig selv, “Hvad er min historie vil være?” Du skal undlade at i sidste ende lykkes i livet! Efter alt, betyder”i succes sprog, manglende du er”Næsten THERE!”

Find din hvorfor og flyve!

John Di Lemme

John Di Lemme, en tidligere klinisk diagnosticeret Stammeren, nu den

Verdens førende motiverende ekspert * chok millioner globalt *

ved at udsætte sandheden har de ledt efter til

opnå monumentale liv succes gennem hans Award vindende Live

Seminarer, magt-pakket Live træningsprogrammer, Tele-klasser,

Motiverende Club og ugentlige E-zine. Handle nu og Deltag

tho.usands af andre, der har brugt Johns gennemprøvede metoder til at

leve deres liv til maksimalt! Besøg

og oplev hvordan du endelig kan oprette monumentale succes

i dit liv i dag og nå alle dine mål, drømme og ønsker.

Leave a Comment

Your email address will not be published.