Onlinesvindel: Hvordan at undgå at få snydt

Pas på de tre måder at få narret til at opgive dine penge gennem tilsyneladende uskyldige pengemaskine ordninger. Svindel er alle omkring os og det kan findes i hvert enkelt område af livet, men i højere grad i sådanne områder, hvor risikoen er større som, når der beskæftiger sig med kreditkort, bankkonti og andre aktiviteter, som indebærer at sende eller modtage penge online.

Bank/kredit Card Email fidus:

Hvis du får en e-mail, beder dig om at tilmelde dig til din bankkonto eller kreditkort via e-mail, fordi dine personlige oplysninger er under fare eller bare til at modtage en gratis gave eller noget: pas på! Ikke tilmelde dig via internet-adressen i e-mailen. Hvis e-mailen kan gøre dig ængstelig, gå til den bank eller kreditkort websted ved hjælp af den adresse, du kender allerede eller gennem søgning søgemaskiner.

Hvordan fungerer denne fidus?

Afsendere af e-mail ved at kun en meget få vil melde sig, men det er alt de behøver. Da du tilmeldte dig til de falske internetadresse, fik de din bruger og password. Nu er tid for dem at feste!

Den manglende millionær fidus:

Hvis du modtager en e-mail at sige, at de repræsenterer et dødt eller mangler tidligere lineal, højtstående embedsmand eller forretningsmand fra en afrikansk, bugten eller endda russisk: pas på! De tilbyder dig en chance for at tjene noget mellem en til fem procent af 10 til 50 millioner. Og for dit samarbejde kun. Ikke får suget ind i dette, for selvom de taler for at give dig penge, de vil modtage kontanter og fra din konto.

Hvordan fungerer denne fidus?

De vil spørge dig for dine bankoplysninger til overførsel af kontanter og derefter de vil bruge den til at overføre en lille mængde. Nu, når du stole på dem, de vil spørge dig om mere personlige og sikre detaljer fordi de “skal”, til at overføre hele summen ind og ud af din konto. Hvad de ikke fortælle dig er, at de vil overføre alle penge ud fra din konto: deres og venlig.

Tjene penge hurtigt fidus:

Dette er den mest uskyldige af partiet, men det er også hvorfor det er den farligste. Disse er de såkaldte selskaber, der reklamerer for at hvis du kun tilmelder dig og bruge deres system, vil du præge penge. Venligst fald ikke for sådanne ordninger. De vil betale dig nogle penge, men derefter når tillid er bygget, vil de fleece din bankkonto. Husk at hurtige penge svindel er den sikreste og hurtigste måde at tabe alle dine penge!

Konklusion:

Uanset hvad du online, altid huske, at internettet ikke er et sikkert sted. Behandle det som du ville behandle eventuelle andre business venture og opdrage din vagt. Hvis du spiller det sikkert og tjek selskaberne før begå, du vil være i stand til at beskytte dig selv mod at tabe penge til svindlere.

Leave a Comment

Your email address will not be published.